Wat kan ik als astroloog voor je betekenen?

Ben jij benieuwd naar hoe je als persoon van nature in elkaar zit? Wil je weten hoe je authentieker, gebalanceerder en kalmer in het leven kan staan? Dan kan ik je als astroloog helpen dat te bereiken. Astrologie heeft betrekking op je horoscoop, oftewel op het exacte moment waarop je bent geboren. De meeste mensen denken daarbij meteen aan hun sterrenbeeld, oftewel het teken waar je zon in staat, maar als astroloog focus ik me op veel meer zaken dan alleen dat. Ik let als astroloog op het totaalplaatje, want juist de combinatie van verschillende facturen bepaalt hoe je in elkaar zit. Aan de hand van al deze factoren stel ik een persoonlijke geboortehoroscoop voor je op, die jou duidelijkheid gaat geven over jezelf als persoon.

Een geboortehoroscoop van een astroloog

Ik heb reeds 25 jaar ervaring met het geven van astrologische consulten en het maken van geboortehoroscopen. De conclusies die ik trek uit jouw horoscoop zijn altijd weer treffend en mensen herkennen zich er enorm in. Dit geeft vaak een enorme opluchting. Mensen gaan zichzelf meer begrijpen en inzien waarom ze dingen op een bepaalde manier aanpakken. Je krijgt als het ware een leidraad voor het leven, waar je keuzes op kunt baseren. Natuurlijk is het belangrijk dat je nog steeds naar je gevoel blijft luisteren, maar een geboortehoroscoop kan je wel veel duidelijkheid verschaffen. Als astroloog kan ik je alles vertellen over je karakter, relaties en zaken als geschikte studies en beroepen. Ik beschouw astrologie echt als een wetenschap, die telkens weer enorm verhelderend is en je aanzet tot persoonlijke groei. Het heeft je zelfvertrouwen als je jezelf beter kent en je kunt je eigen oerkrachten en talenten effectiever gaan inzetten om datgene te bereiken wat je graag wilt.

Astroloog

Wat kan ik je nog meer bieden?

Naast mijn werk als astroloog kan ik ook als magnetiseur veel voor je betekenen. Dit heeft betrekking op het herstellen van de energiestroming in je lichaam. Door stress of een heftige gebeurtenis kan er een blokkade op je energiebanen zitten, welke verhindert dat de energie goed doorstroomt. Door magnetiseren kan ik deze blokkades bij je opheffen. Het lichaam is daarna veel beter in staat zichzelf te herstellen en wordt weerbaarder tegen stress. Als laatste kun je bij mij ook terecht voor intuïtief schilderen. Dit houdt in dat ik aan de hand van de visioenen en elementen die ik over jou doorkrijg van het universum een schilderij maak. Ik doe dit heel intuïtief en kan nooit van tevoren voorspellen hoe het eruit gaat zien. Echter, er ontstaat altijd een harmonisch beeld dat visueel maakt hoe jij op dit moment in het leven staat.