Intuïtief schilderen: Een persoonlijk schilderij

Naast mijn werk als astroloog en magnetiseur kun je ook bij mij terecht voor intuïtief schilderen. Dit houdt in dat ik op basis van wat ik doorkrijg van het universum een schilderij voor je maak, dat volledig is afgestemd op jou als persoon. Ik betrek daar verschillende elementen in, zoals jouw huidige energie en je horoscoop en dit levert altijd een bijzonder kunstwerkje op dat helemaal bij je past. Mensen zijn vaak heel erg verbaasd als ze hun schilderij zien. Op de een of andere manier weet ik precies datgene te raken wat ze nodig hebben en tijdens het intuïtief schilderen de juiste informatie door te krijgen. Het resultaat daarvan is een schilderij dat helemaal past bij jou als persoon en zelfs helend kan werken.

Hoe werkt intuïtief schilderen?

Als ik begin aan een persoonlijk schilderij weet ik nog niet hoe het eruit gaat zien. Intuïtief schilderen is namelijk schilderen zonder plan, zonder doel. Het komt als het ware vanzelf en zelfs de kleuren kies ik op gevoel. Mijn intuïtie vertelt mij constant hoe ik verder moet gaan en welke vormen en kleuren passend zijn. Het resultaat is altijd een harmonieus geheel, waarin zowel een mannelijke als een vrouwelijke pool zijn verwerkt. Ik ben erg geïnteresseerd in de androgyne mens. In wezen is iedereen namelijk energie en heeft iedereen zowel een mannelijke als een vrouwelijke pool. Bij het intuïtief schilderen voel ik dat aan, waardoor geen enkel schilderij overdreven mannelijk of vrouwelijk is. Zo werk ik, met informatie en tekenen vanuit het universum, aan een schilderij dat helemaal voor jou is, dat je in je huis kunt ophangen en voor altijd kunt koesteren.

unnamed-7
Intuitief schilderen

Mijn werk als astroloog

Naast het intuïtief schilderen kun je ook bij mij terecht voor een consult astrologie of magnetiseren. Als astroloog maak ik een geboortehoroscoop op maat voor je, aan de hand van diverse elementen; je sterrenbeeld, je zon, maan en ascendant. Hoewel veel mensen de meeste aandacht besteden aan hun sterrenbeeld is het juist de combinatie van al deze elementen die iets over jou als persoon zegt. Je kunt er je voordeel mee doen doordat je jezelf beter gaat begrijpen, ziet hoe je geneigd bent te handelen en inziet wat je nodig hebt in dit leven.

Mijn werk als magnetiseur

Bij een consult magnetiseren breng ik met diverse technieken jouw energiesysteem weer in balans. Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom je uit balans bent, bijvoorbeeld stress of een traumatische gebeurtenis. Ik kan de blokkades op je energiebanen oplossen, waardoor het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat zowel fysieke als mentale klachten worden aangepakt, die anders zouden blijven bestaan. Een lichaam dat energetisch in balans is kan veel makkelijker herstellen, wat maakt dat het magnetiseren heel dankbaar werk is.