Wat kan ik als magnetiseur voor je betekenen?

Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze met als doel het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren en stimuleren. Dit heeft zowel betrekking op de geest als het lichaam. Als magnetiseur kan ik voelen waar er blokkades in je energiesysteem zitten en deze voor je opheffen. Dit doe ik door kosmische energie aan je door te geven, oftewel energie die afkomstig is uit het universum en die bedoeld is voor jou. Ik kan je dus nooit iets doorgeven wat je niet aankunt, want je krijgt altijd precies wat je nodig hebt. Als magnetiseur help ik je aarden en in balans komen. Dit doe ik vooral op gevoel, net zoals bij het intuïtief schilderen. Ik hoef er namelijk niet heel erg mijn best voor te doen om te weten wat je nodig hebt en je precies datgene te geven. Dit is waarom er geen duidelijke richtlijnen zijn voor het werk als magnetiseur. Elke behandelaar voelt namelijk intuïtief aan wat iemand nodig heeft en past de behandeling daarop aan.

De effecten van magnetiseren

In alle jaren dat ik als magnetiseur werk heb ik al vele mensen geholpen terug in balans te komen, waardoor diverse klachten verminderden of verdwenen. Magnetiseren is een krachtige techniek, die ervoor zorgt dat het zelf genezend vermogen van het lichaam herstelt. Daardoor is magnetiseren geschikt voor een breed scala aan klachten. Zonder dat je het door hebt is een groot deel van zowel fysieke als mentale klachten namelijk het gevolg van een onbalans in je energiesysteem. Als magnetiseur hef ik deze onbalans op, waardoor je lichaam weer in staat is te herstellen. Klachten waarbij magnetiseren kan helpen zijn onder andere: Hoofdpijn, onrust, slecht kunnen slapen, chronische pijnklachten en een emotionele disbalans. Iedereen heeft een andere zwakke plek. Daardoor resulteert een onbalans in je energiesysteem bij iedereen in andere klachten. Wat de oorzaak of het gevolg ervan ook is, als magnetiseur help ik je bij je herstel.

Magnetiseur

Mijn werk als magnetiseur en astroloog

Naast magnetiseren kan ik ook als Astroloog een geboortehoroscoop voor je op maat maken. Dit houdt in dat ik aan de hand van het exacte moment waarop je geboren werd een uitgebreide analyse maak van je persoonlijkheid, sterke en zwakke punten en hoe je op zaken reageert. Dit kan hele waardevolle informatie zijn, want je leert jezelf er beter door kennen. Bij het maken van belangrijke keuzes kun je terugvallen op deze informatie en daardoor stappen zetten die beter bij je passen. Contacteer me gerust, dan vertel ik je wat ik als astroloog en magnetiseur voor je kan betekenen.